Menukaart
Teasers / To share
* Wulloks in pittige bouillon
* Oester Creuses ‘ Fines de Claires d’Oléronaise’
* Spiering “Eperlan” / zwarte look aïoli
* Edamame / chili / sesamolie / zeezout
* Coppa / Guanciale / Gedroogde ham « Duroc D’olives «
Voorgerechten
* Kort gebakken tonijn / venkel / kokos / citroengras / sesam
* 6 Oesters Creuses ‘ Fines de Claires d’Oléronaise’
* Kikkerbillen / room / look / platte peterselie
* Gebakken Foie gras / kramiek / Calvadosappelen
* King Krabpoot in de oven / citroenboter
Hoofdgerechten
* Kreeft (500g) Thermidor
* Rib Eye “Black Angus” / rode wijn – sjalotsaus / tijmaardappelen
* Ragout van Fazant / appel / veenbes / witloof / Amandelkroketjes *Zonnevis / boschampignons / risotto / jus Morieljes
* Tarbot aan het spit, tijm, krieltjes, wintergroentjes ( 2p )
Desserts
* Kaasbordje ( 5st ) / notenbrood
* Vanilleroomijs / warme chocolade / slagroom
* Tarte tatin / vanilleroomijs / Caramel “ Beurre Salé “
* Crème Brûlée / violette
* Colonel “ William “ / peer / Poire William
*Wij werken enkel met dagverse kwalitatieve producten, hierdoor kunnen er sommige ingrediënten tijdelijk niet voorradig zijn.
*Onze kaart is online niet altijd actueel gezien we deze aanpassen volgens aanbod.
*We kunnen vegetarische en veganistische gerechten aanbieden mits vermelden bij reservatie.